kleurenbalk

VOUS CHERCHEZ UN PARTENAIRE PROFESSIONEL
POUR UNE PETITE D’EMBELLISSEMENT OU
UNE RENOVATION TOTALE?
Nous vous garantissons des conseils d’experts, un suivi personnel et la performance qualitative par des professionnels.

T 0483 73 27 37 . info@reno-id.com . www.reno-id.com                                                   

RENO ID: Conseils professionnels & fabrication sous un même toit

Services

Decoratie

Decoratie

Als renovatiefirma kunnen wij u samen met onze binnenhuisarchitecte, advies geven over het aankleden van uw woning . Dit kan gaan van het vernieuwen van gordijnen, aanpassen van kleuren in uw woonomgeving,.. tot lichtadvies, meubilair en decoratie-elementen .

Interieur

Interieur

Uw leefruimte in een nieuw kleedje steken zonder ingrijpende breek- of structuurwerken, waar de muren en plafonds opnieuw geschilderd of behangen worden. De oude vloerbekleding vervangen door nieuwe tegels, parket, laminaat, vinyl-laminaat … graag adviseren wij u en zorgen wij voor een perfecte plaatsing.

Renovatie

Renovatie

U wenst uw huis een stevige opknapbeurt te geven of een nieuwe look aan te meten ? U bent op zoek naar een renovatiepartner voor een totaalproject ?

Metsen en Welfsels

Metsen en Welfsels

Metsen en Welfsels

Ramen en Deuren

Ramen en Deuren

Niets beter voor energiebesparing dan uw huidige ramen te vervangen door hoogwaardig isolerende ramen van onze leverancier. Er wordt immers gebruik gemaakt van hoog rendementsglas. De keuze tussen hout, pvc of aluminiumramen, laten we graag aan u over.

Verwarming & Airco

Verwarming & Airco

Voldoet uw huidige warmteketel niet meer aan de huidige normen dan plaatst onze firma ook een nieuwe installatie . Heeft u behoefte aan een airco-systeem …. samen met u bekijken we de beste oplossing .

Sanitair

Sanitair

Een ligbad vervangen door een inloopdouche, een toilet van het klassieke model vervangen door een hangtoilet. Een oude badkamer strippen, opnieuw betegelen en de volledige badkamerinrichting installeren. De jarenlange kennis van onze medewerkers, staat ervoor garant dat de werken in detail perfect worden uitgevoerd.

Elektriciteit

Elektriciteit

Indien uw elektriciteit niet meer voldoet aan de opgelegde normen van vandaag, vernieuwen we het ganse net vanaf de kast met de meters. Dit kan enkel gebeuren bij volledige renovatie van de woning. Indien nodig wordt dit schema volledig in kaart gebracht om te dienen bij de keuring van uw installatie.

Spanplafonds

Spanplafonds

Als alternatief voor een gyproc plafond , hebben we ook een spanplafond als optie. Door gebruik te maken van een hoogwaardig polyesterdoek, garanderen we een plafond zonder scheuren. Diverse kleuren en prints, mogelijk gecombineerd met inbouwspots.

Gyproc & Scheidingswanden

Gyproc & Scheidingswanden

Gyproc vindt een uitgebreide toepassing zowel in het vernieuwen van plafonds of het plaatsen van voorzetwanden . Tevens kan het eenvoudig gebruikt worden als scheidingswand om bestaande ruimtes op te delen. Onze specialisten zorgen voor een perfecte plaatsing indien nodig gecombineerd met isolatiemateriaal.

Laminaat, Parket & Vinyl

Laminaat, Parket & Vinyl

Wenst u eerder een parket of een iets goedkopere en onderhoudsvriendelijke laminaat te kiezen, dan hebben we keuze te over voor u. Als alternatief kan ook een vinyllaminaat, al dan niet op identieke basis als kliklaminaat, gebruikt worden. Deze is beter bestand tegen vochtige ruimtes en heeft een betere geluidsdemping tegenover klassieke laminaat.

Muur- en Vloertegels

Muur- en Vloertegels

Voor de levering van vloer- of muurtegels voor ieders budget, werken we graag samen met leveranciers die enkel topkwaliteit garanderen. Zowel moderne tegels als klassieke soorten , mozaïek, een groot gamma terrastegels, ... wij bieden u absoluut een zeer ruime keuze.

Schilder en Behangwerken

Schilder en Behangwerken

Uw interieur wordt heel erg bepaald door de juiste kleurkeuze. Graag geven wij u professioneel advies en tips om de juiste sfeer te creëren .

Allerlei

Allerlei

Allerlei

Maatkasten

Maatkasten

Uw kasten kunnen perfect worden gemaakt op exacte afmetingen ook vanuit een schuine dakhelling, Maatkasten kunnen zowel voor een typische dressing, als voor elke andere creatieve toepassing zoals omkastingen van schouwhaarden, TV-kastsystemen, …. elk idee willen wij graag met u bespreken.

Keukens & Badkamers

Keukens & Badkamers

Een oude keuken omtoveren in een nieuw pareltje aan een interessante prijs met de beste elektrotoestellen van kwaliteitslabels. Onze keukenpartner geeft u een realistische 3D-voorstelling zodat u zich een beeld kan vormen hoe uw droomkeuken er zal uit zien.

Lichtadvies & Armaturen

Lichtadvies & Armaturen

Een specialist kan een analyse maken om een optimale verlichting te berekenen. U kan tevens terecht voor elk type verlichting waarbij de bekabeling en ophanging door ons verzekerd worden.

Gordijnen en Rolgordijnen

Gordijnen en Rolgordijnen

Een breed gamma van rolgordijnen, louvre drapes, jalouziën, lamellen, …. een waaier aan keuze. Of u nu een strak minimalistisch of een heel rustiek interieur heeft, een bureel of vergaderzaal... wij bieden u raamdecoratie voor elk interieur.

Contactez-Nous

Coordonnées

[contact-form-7 id=”235″ title=”Contactez-nous”]